Zanimljivosti

Prodaje i dostavlja kavu biciklom

Read more ...

Marko Petani iz Zadra prije godinu je dana pokrenuo prvu dostavu kave biciklom u Hrvatskoj. Poduzeće u obliku jednostavnog društva s ograničenom odgovornošću je otvorio

Read more ...

Lanac za bicikl pokazuje točno vrijeme

Neobičan koncept zidnog sata – Catena Wall Clock  Umjesto kazaljki ili digitalnog prikaza, ovaj sat pokazuje vrijeme uz pomoć lanca za bic.Read more ...

Neobičan dizajn osmislio je Andreas Dober iz njemačkog studija Anthologie Quartet. Catena (latinski: lanac) sat pokazuje vrijeme uz pomoć bakrenih brojki koje su postavljene na lanac koji se okreće motoriziranim pogonom u kućištu. Iako najprecizinije prikazuje puni sat, ipak je moguće, barem približno, skužiti i o kojim se minutama radi.

Cijena od 2338 američkih dolara ne djeluje nimalo primamljivo, ali ništa vas ne može spriječiti da sat na istu foru napravite i od dijelova od desetak kuna, s auto-pije.

DA i to je moguće !!!

Read more ...ChrisCross: punim “gasom” trkalicom kroz šumu (VIDEO)

Read more ...

Jedno jutro je sve promijenilo, dao sam otkaz i otišao na put

Read more ...Već skoro četiri mjeseca putujem Azijom. Moje putovanje je počelo 03.11.2012. nakon što sam odlučio napustiti sve što sam do tada imao u životu. Putujem bez plana i odgovor na pitanje koliko će ovo moje putovanje trajati, jednostavno nemam. 

Read more ...

Flyboard: wakeboard i jet u jednom

Read more ...Neobična naprava koja omogućuje kretanje poput dupina zove se Flyboard i postaje sve popularnija diljem svijeta. Za nekoliko tisuća dolara i vi možete uživati u morskim radostima, a mi ćemo i dalje gledati ovaj zabavni video...

Read more ...

Selo iglua, mjesto na kome polarnu svjetlost možete gledati iz svog kreveta

Read more ...Finska, zemlja poznata po snijegu i ledu, svoje zimske atribute itekako zna iskoristiti i od njih napraviti neodoljivu turističku atrakciju. Odlučite li u zimskom dijelu godine otputovati u finski  dio Laponije, u to ćete se uvjeriti i sami.

Read more ...

Stakleni snowboard: čini li vam se kao dobra ideja?

Read more ...Osnivač Signal Snowboardsa Dave Lee nakratko je napustio svoju tvornicu kako bi posjetio talijansku staklanu te izradio stakleni snowboard!  Pogledajte kako neobični board reagira pri vožnji - hoće li kliziti ili će se razbiti?

Read more ...

Fotografija Everesta od dvije milijarde piksela

Read more ...Nevjerovatna fotografija koja pokazuje ljepotu i veličanstvenost Mount Everesta oduševila je danas korisnike interneta. Filmaš i planinar David Breashears i neprofitna organizacija GlacierWorks napravili su fotografiju od čak dvije milijarde piksela, sastavljenu od 477 pojedinačnih fotografija koje je Breashears snimio proljetos.

Read more ...

Genijalni redizajn tradicionalnog kišobrana

Read more ...Kišobrani imaju dosta slabosti, a najveća među njima je ta da je tradicionalni kišobran namijenjen samo vrlo određenom stilu kiše - štiti nas samo od kapi koje padaju okomito, ravno na glavu.
Kiša, kao što je poznato, često je popraćena vjetrom. Kako se zaštititi od kapi koje padaju bočno?

Read more ...

Bye, bye gradske gužve... ja 'paraglajdam' na posao!

Read more ...Zeng Daxia iz Zhuzhou u provinciji Hunan smislio je jedinstven način da zauvijek kaže zbogom dugim vožnjama i mukotrpnom čekanju u gužvi na gradskim cestama.

- Živim i radim na dva suprotna kraja grada i sate sam gubio svakodnevno se vozikajući s kraja na kraj - objasnio je on.

Read more ...

  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17