MTB kamp s Massimom de Bertolisom

mtb-camp-umag 645

Bogatih sportskih događanja u sjeverozapadnoj Istri neće nedostajati ni ove godine.

Umag je od 22. do 28. rujna ponosni domaćin MTB trening kampa koji se organizira pod vodstvom vrhunskog talijanskog biciklista Massima de Bertolisa.

Nakon velikog prošlogodišnjeg uspjeha s izvrsnom organizacijom i velikom posjećenošću kampa, ovogodišnje treće izdanje MTB trening kampa sasvim je logičan slijed događaja.


Bogati četverodnevni program

Četverodnevni program obuhvaća profesionalne treninge, vrijedne instrukcije, ali i biciklističke savjete koje će de Bertolis sa svojim suradnicima pružiti u sklopu kampa. Osim toga, osiguran je i kvalitetetan smještaj, prehrana, kompletna wellness usluga te mogućnost sudjelovanja na atraktivnoj utrci Ol Istria MTB Tour - Parenzana Cannondale, uvrštenoj u kalendar Međunarodne biciklističke federacije u klasi 1.

Novost u ovogodišnjem kampu je program Test bike Wilier, u kojemu će svi sudionici imati priliku testirati i koristiti najnovije modele bicikala i biciklističke opreme.

Kamp za MTB profesionalce i rekreativce

Umaški MTB kamp realizira se za profesionale i rekreativne bicikliste koji u svome sportu uvijek traže više. Biciklistički aduti Sjeverozapadne Istre, uređenost staza, blaga mediteranska klima i kvalitetna usluga na svim razinama, osvajaju bicikliste koji se ovoj regiji uvijek iznova vraćaju. Intenzivni napredak u brdskom biciklizmu, sa svim tehničkim, psihološkim i kondicijskim aspektima treniranja, preklapa se s individualnim razvojem svakog biciklista u primanju novih saznanja i bogatog natjecateljskog iskustva Massima de Bertolisa.

O Massimu de Bertolisu

Massimo de Bertolis, svjetski prvak u MTB maratonu 2004. godine, trenutno je 15. u ukupnom poretku na službenoj ljestvici UCI-ja u kategoriji maraton. Tijekom 2013. nastupio je na više od 30 profesionalnih utrka širom svijeta, među ostalima i na svjetskom i europskom prvenstvu gdje je potvrđeno slovio za velikog favorita.

De Bertolis je odličan edukator pa će odabir njegovog bike kampa u Umagu i ovoga rujna biti siguran ulog za buduća biciklistička osvajanja. Uz planirane sportske treninge i natjecanja, kamp osigurava dodatne užitke i pruža čari boravka u ljepotama Sjeverozapadne Istre, mediteranskom kraju čarobnih vizura, plavih i zelenih krajolika te vrhunske gastronomije.

Više informacija i prijave

  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17