Biciklistička utrka

vkupKlub brdskog biciklizma „Puls“ i „Bike Doctor“ 22. aprila organizuju crosscountry utrku u kojoj će učestvovati entuzijasti brdskog biciklizma iz svih dijelova Bosne i Hercegovine.

Na utrku koja će se održati u Vogošći moći će se prijaviti biciklisti svih starosnih skupina i kategorija, te organizatori potcrtavaju kako je staza u Vogošći idealna i za početnike u ovom sportu jer nije previše zahtjevna.

Svi takmičari morat će nositi kacige, a organizatori  će pred takmičenje omogućiti i tehnički pregled kako bi se osigurala ispravnost bicikala, te rizik utrke sveo na minimum.

Nakon utrke svi takmičari će moći uživati u besplatnom obroku i piću, a nagrade za prva tri mjesta u elite kategoriji iznosit će po 300, 200 i 100KM. Za ostale takmičarske kategorije bit će predviđene vrijedne robne nagrade.

Bez obzira što će u takmičenju učestvovati i elitni biciklisti poput Hasana Gušića, bit „Vogošća cupa 2012“ će biti promovisanje i popularizacija brdskog biciklizma, kako u Vogošći, tako i širom naše zemlje. Organizatori stoga, prvenstveno, pozivaju sve entuzijaste brdskog biciklizma i one koji to žele postati na lijepu zabavu i druženje koje će, kako oni kažu ovaj događaj zasigurno ponuditi.

Više informacija na službenoj web stranici http://www.vogoscacup.com ili na facebook stranici http://www.facebook.com/vogoscacup

Predsjednik Kbb "Puls" - Amar Njemčević
Kontakt: +387 61 808 021
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.mtbpuls.ba - Klub brdskog biciklizma "Puls"
  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17