PRVI SAJAM TURIZMA I EKO PROIZVODA - STEP JAJCE 2014

5Prvi sajam turizma i eko proizvoda STEP Jajce održat će se 24. i 25. 05. 2014. godine. Između dvije srednjovjekovne kapije  Travničke i Banjalučke bit će postavljeni štandovi gdje će se predstaviti, domaći i strani izlagači, dio sajma će biti i u Domu kulture Jajce. Cilj sajma je promovisanje prije svega turističkih potencijala grada Jajca, ekološke hrane i razmjena iskustava. Iz Organizacionog odbora obavijestili su nas da se radi na užurbanoj pripremi.

U sklopu pripreme održani su sastanci sa jajačkim ugostiteljima, vladinim i ne vladinim organizacijama koje su se stavili na raspolaganje i dali maksimalnu podršku kako bi što bolje bio održan ovaj važan događaj.

Općinski načelni Općine Jajce u povodu održavanja odbor Sajma turizma i eko proizvoda u Jajcu imenovao je organizacijski odbor i to:

Huso Hadžić - direktor JU "Agencije za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca" predsjednik, Edin Hozan - Općinski načelnik, član, Branko Bungić - predjsedavajući Općinskog vijeća Jajce, član, Amila Hadžić - stručni savjetnik za poslove lokalnog ekonomskog razvoja, član, Dijana Duzić - viši stručni saradnik za informisanje i protokol, član, Matija Lučić - direktor JKP "Vodovod i kanalizacija" d.o.o Jajce, član, Mira jović - direktorica Eko Plive, član, Organizacioni odbor zadužen je za pripremu, organizaciju i uspješno održavanje sajma turizma i eko proizvoda u Jajcu.

Tekst: agencija-jajce.ba Foto: 500px / Carol Dorion

 

 

  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17