Ovog ljeta na Kopaoniku intezivni radovi na novim ski liftovima

imagekopaonikU sklopu predstavljanja letnje sezone direktor Skijališta Srbije rekao da će na stazama Krčmar i Gvozdac biti izgrađene najmodernije šestosednice. Povodom početka letnje sezone na Kopaoniku svim ljubiteljima planinskog odmora predstavljena je ponuda tokom letnjih meseci i najavljena promocija aktivnog odmora Kopaonik Open Summer Tour, koja će biti održana u periodu od 3. do 6. jula.

 

Po rečima organizatora, kompanije MK Mountain Resort i JP Skijališta Srbije, četvorodnevna promocija aktivnog odmora Kopaonik Open Summer Tour, omogućiće gostima da na samom početku sezone, sami kreiraju svoj aktivan odmor u prirodi, odabirom nekih od brojnih adrenalinskih aktivnosti - paraglajding, rafting na Ibru, vožnja četvorotočkašima po neuređenim stazama, planinski biciklizam, jahanje konja, pešačke ture kao i sadržaji zabavnog parka - zip line, bob na šinama i tjubing koji su po prvi put u ponudi od prošlog leta na Kopaoniku. Paket na bazi tri noćenja u Apartmanima Konaci, u ponudi je već od 39 evra po osobi. Svi zaljubljenici u prirodu i aktivan odmor imaće prilike da uživaju u istom paketu tokom celog leta, po promotivnim cenama.

 

- U susret novoj letnjoj sezoni, luksuzni Grand Hotel & Spa očekuje goste sa osveženom ponudom tokom letnjih meseci. Promotivni vikend paketi obuhvataju celodnevnu zabavu u prirodi – pool party, roštilj na otvorenom, pešačke ture, aktivnosti zabavnog parka – bob na šinama, zip line i tjubing, kao i brojne druge aktivnosti. Paket od dva noćenja na bazi polupansiona, u ponudi je već od 103 evra po osobi. Za sve one koji više vole slobodu, privatnost i preferiraju smeštaj u apartmanima, u ponudi su paketi sa smeštajem u Apartmanima Konaci, u okviru kojih se u ceni smeštaja dobija gratis paket dodatnih sadržaja - izbor spa & wellness usluga, roštilj, aktivnosti zabavnog parka, kao i rekreativne aktivnosti u prirodi. Paketi na bazi sedam noćenja sa uključenim dodatnim sadražajima, u ponudi su Naša ulaganja su u ovom trenutku maksimalno orjientisana na letnju sezonu na Kopaoniku, u tome vidimo veliki potencijal i nastojaćemo da kroz nekoliko godina razvijemo koncept evropskih planinskih centara koji već uveliko preferiraju letnju ponudu i sadržaje - istakao je Nikola Avram, direktor MK Mouintain Resorta.

- Skijališta Srbije kontinuirano i vrlo intenzivno rade na razvoju planinskih centara u Srbiji, a činjenica da je prošle godine u toku letnje sezone Zlatibor i Kopaonik posetilo tri puta više turista nego prethodnih godina – čak više od 20.000 turista, predstavlja rezultat tog rada. To nam je i bio podstrek da proširimo svoje kapacitete i da nastavimo da radimo na razvoju i unapređenju letnje ponude - rekao je Dejan Ljevnaić, direktor preduzeća „Skijališta Srbije“, i dodao je da su u ski centru Kopaonik počele pripremne radnje za izgradnju dve nove šestosedne žičare koje će biti postavljenje na najaktraktivnijim lokacijama.

- Tokom čitavog leta radićemo na dve velike investicije na stazama Gvozdac i Krčmar. To će biti dva najmodernija šestoseda sa haubama i grejačima, a to će povećati bezbednost i kvalitet usluga našeg ski centra - dodao je Ljevnaić.

MK Mountain Resort i JP Skijališta Srbije potrudili su se da obezbede ponudu za aktivan odmor na planini, uz vrlo pristupačne cene. U letnjem periodu cene smeštaja na Kopaoniku su u proseku niže i do 50 odsto u odnosu na zimski period, a koncept odmora prilagođen je svim gostima koji žele da se opuste i uživaju na svežem planinskom suncu, ali ujedno da napune baterije, povrate energiju, udahnu planinsku svežinu i osete dobar adrenalin.

skijanje.com

 

  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17