KONJIC - Garden City Hotel & Resort

garden logoGarden City  je mjesto koje nas vraća netaknutim ljepotama prirode i budi u nama divljenje prema svim čarima koje nam ona pruža. Mjesto koje je odmor za tijelo i dušu, Garden City živi, svakodnevno raste i unapređuje se prema potrebama svojih posjetilaca.

Blizina rijeke Neretve, kao i prekrasne planine i jezera koje okružuju ovo mjesto stvaraju jedinstveni ugođaj zbog kojeg će svi koji se jednom tu nađu, poželjeti da se vrate ponovo.

O postanku Konjica kazuje legenda…Istoričari potvrđuju starost da kontinuitet nastanjivanja ovih prostora traje već četiri hiljade godina…Položaj se opisuje onim „i“ u nazivu države Bosne i Hercegovine…Administrativno pripada Hercegovačko – Neretvanskom kantonu i opština geografski predstavlja jednu od najvećih po površini u BiH...

Konjic krase Neretva i Stara ćuprija, Jablaničko i Boračko jezero, planine Prenj, Bjelašnica, Visočica, Bitovnja, nekropole stećaka, umjetnine konjičkih drvorezbara i oni koji ovaj grad istinski vole…

Sa željom da se promovišu ljepote Konjica i Hercegovine, da se podignu standardi bh. turizma, ali i da se njihovim posjetiteljima osigura što ugodniji boravak, nedaleko od centra grada, rodio se jos jedan gradić: Garden City.

Dadoše mu ime i dušu oni koji ga zaista osjećaju svojim...

slide1Kompanija Prominvest doo Konjic je ovim investicionim projektom turističkog razvoja, uz postavljanje visokih ciljeva u oblasti turizma i hotelijerstva, potvrdila provođenje politike društveno odgovorne kompanije i stalnog nastojanja ka ekonomskom napretku Bosne i Hercegovine.

Širokim spektrom inovativnih sadržaja i turističkih usluga u oblasti poslovnog i luksuznog turizma, uz personaliziranu uslugu, nastojimo postati prvoklasnim i prepoznatljivim hospitality brandom u domaćim i internacionalnim okvirima koji će omogućiti stvaranje istinskih doživljaja u cilju zadovoljenja potreba i najzahtjevnijih gostiju.

Turistički kompleks Garden City Hotel&Resort je kategoriziran sa 4* (četiri zvjezdice) po standardima hotelske kategorizacije.

Garden city - Novi ritam življenja...

 Kontakt informacije  

Garden City Hotel & Resort
Trbića Polje b.b.
88400 Konjic
Bosna i Hercegovina

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ili na brojeve telefona:

+387 (0) 36 71 28 00

+387 (0) 36 71 28 01

+387 (0) 36 71 28 02 (backoffice)

  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17