Big Snow Kop u ožujku na Kopaoniku

big-snow-kopSiguran snijeg u kombinaciji sa zrakama Sunca, preko 100 vrhunskih svjetskih, domaćih i regionalnih izvođača urbane glazbene scene, koji će nastupiti na 15 pozornica, i impresivan ambijent ski centra, predstavljaju jedinstvenu kvalitetu koju bi trebali prepoznati svi ljubitelji dobre zabave i zimskih sportova.

Jedan od najvećih europskih zimskih glazbenih festivala, Big Snow Kop festival, održava se ove godine od 19. - 25. ožujka na Kopaoniku.

Ovaj planinsko-glazbeni događaj na Kopaoniku predvodi čuveni londonski elektro dvojacBasement Jaxx,  glavni izvođači najvećih svjetskih festivala i dobitnici najznačajnijih nagrada u glazbenoj industriji, zatim DJ Fresh, čiji je singl Louder osvojio najvažnije europske glazbene topliste u 2011. godini  i to ispred imena kao  što su Beyonce,Kelis i Katy Perry (dok je najnoviji hit Hot Right Now trenutno na vrhu radijskih top lista). Uz njih, među vodećim izvođačima, pojavit će se i Freestylers, koji se već 15 godina s hitovima Push Up, In love with you, i drugima nalaze u samom vrhu urbane glazbene scene, baš kao i Ms Dynamite - najznačajniji ženski RNB & hip-hop vokal današnjice.

Pored internacionalnih izvođača nastupit će i vodeći srpski izvođači urbane glazbe kao što su Darkwood Dub, Rambo Amadeus, Disciplin A Kitschme, kao iBeatshakers, čiji hit Ma Cherie se s 11 milijuna pregleda na Youtubeu nalazi u vrhu europskih glazbenih lista. Posebno će biti predstavljeni i najpopularniji klubovi iz regije kao što su Papaya (Pag, Hrvatska) ili Magacin iz Beograda, kao i neki od vodećih regionalnih DJ-eva i urbanih brandova.

Osim noćne zabave, koja će se održavati u zatvorenom prostoru, bit će organizirane i dnevne, tzv. apres-ski zabave na otvorenom, koje su standardna ponuda u svim većim europskim skijalištima, baš kao i atraktivan sportski program u kojem će sudjelovati kako gosti festivala, osobe iz javnog života, tako i vrhunski svjetski ski i snowboard natjecatelji.  

Sportske aktivnosti obuhvatit će natjecanje u skokovima u novom snowboard parku, King of the Bob utrku, kao i rekreativne i extreme ski & snowboard ture s izvođačima i profesionalcima.

Kopaonik je trenutno prekriven snijegom i predviđa se da će ga biti do kraja travnja. A ukoliko zatreba, novi sustav za umjetno zasnježivanje pokrit će više od 70 % kapaciteta ski-centra, i time omogućiti radosti zimskih sportova na Kopaoniku, bez obzira na vremenske prilike.

Jedna od glavnih kvaliteta Big Snow Kop festivala, sukladno tvrdnjama organizatora, su izuzetno atraktivne cijene aranžmana jer su u prvoj godini festivala u Srbiji hotelijeri i Skijališta Srbije spustili cijene i do 60 %.  

Festivalski paket-aranžman, koji uključuje smještaj tijekom 7 dana festivala u centru Kopaonika, kao i sedmodnevnu ulaznicu, u ponudi je po cijeni već od 99 eura, dok se šestodnevni ski pass može osigurati za svega 39 eura.  

U prodaju su puštene i sedmodnevne ulaznice po promotivnoj ceni od 47 eura dok će neposredno pred festival cijena ulaznice rasti i do 70 eura. S obzirom da je broj mjesta ograničen, preporučuje se rezervacija mjesta u što kraćem roku, a kao dodatna pogodnost omogućeno je i plaćanje u ratama.

Festival organiziraju EXIT tim, osnivači EXIT festivala i MK Mountain Resort, lider planinskog turizma na Balkanu, uz podršku Skijališta Srbije i Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj Republike Srbije.

Sve dodatne informacije o festivalu, detalji o smještaju, kontakti poslovnica širom regije, mogu se naći na službenim Internet stranicama festivala

piše: skijanje.hr

  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17