Otkrijte romantičara u sebi i slušajte tišinu snježnih pahulja

otkrijte-romanticara-u-sebi1.jpgSnijeg asocira na opasne uvjete vožnje, zatvaranje škola i česta kašnjenja te ljudima zna predstavljati veliki problem. Ipak ne treba očajavati jer postoji način kako pronaći ljepotu u snijegu i uživati u zimskim radostima.

Slušajte tišinu
Pođite u svoje dvorište i slušajte tišinu. Zaboravite na svakodnevni stres te u miru gledajte kako padaju pahuljice i uživajte u ljepoti koja vas okružuje. To je gotovo kao osjećaj da ste sami na svijetu.

Radite anđele
Probudite dijete u sebi, izađite u dvorište i napravite snježnog anđela. Trčite kroz snijeg i samo se bacite u njega. Pogledajte u nebo i promatrajte snijeg koji pada oko vas.

Fotografirajte
Prošećite kroz dvorište i pogledajte koje vam se sve zanimljive teme nude. Snježna bjelina je izvrstan kontrast svemu, zato se pobrinite da snimite snježne grane, jedinstvene oblike drveća, ledene sige ili kapljice koje vise. Mogli bi uloviti fantastične prizore.

Jedinstvene pahuljice
Da je svaka pahuljica jedinstvena čuli ste već mnogo puta, a samo zamislite koliko ih je potrebno za jedan snježni nanos.

Budite romantični
Zima je vrlo romantično doba. Prelijep je osjećaj šetati s onim koga volite dok oko vas pršti na tisuće sitnih, sjajnih pahuljica. Prava romantika koja se ne smije propustiti.

Uživanje uz kamin
Ljepote zime nekad nisu dovoljne da izvuku van, pa ljudi radije ostaju u kući. Niti to ne mora biti loša situacija, ako sjednete u fotelju i uz kamin uživate u pogledu na bjelinu vani.

otkrijte-romanticara-u-sebi2.jpgotkrijte-romanticara-u-sebi3.jpg otkrijte-romanticara-u-sebi4.jpg

  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17