Odaberi bicikl za uživanje i vožnju s prijateljima!

brdbicU ubrzanom tempu života svakodnevno razmišljate o najjednostavnijem, najbržem i najjeftinijem načinu da dođete do željene lokacije. Bicikl je postao najčešće korišteno prijevozno sredstvo, a po nekim procjenama danas na cestama diljem svijeta postoji više od milijardu bicikala.

Želite li stići na posao, a da pritom ne zapnete u prometnoj gužvi? Želite li se riješiti stresa nakon povratka kući s cijelom obitelji ili jednostavno sa prijateljima provesti dan rekreirajući se, bicikl je savršeno rješenje za vas. Uz mnogobrojne prednosti za vaše zdravlje i kućni budžet, bicikl je potpuno ekološki prihvatljiv način prijevoza.

Vožnja biciklom pozitivno utječe na vaše zdravlje, stjecanje kondicije, smanjuje rizik od najčešćih bolesti današnjice, a pomaže i u borbi protiv stresa i depresije. Možete uživati u lijepim krajolicima, svježem zraku, a zbog dinamike same aktivnosti koristite gotovo sve mišićne grupe.

Kod svakodnevnog korištenja bicikla kao prijevoznog sredstva postiže se još jedna velika korist, a to je kontinuitet, jer je za svaku vrstu fizičke aktivnosti najbitnija je učestalost. Dakle, ukoliko želimo postići dobru kondiciju, vitku liniju, zdravlje, sprečavanje bolesti, izuzetno je značajno da se rekreacijom bavite svakodnevno.

Krenite u ovo proljeće aktivno. Bilo da ste sami ili u društvu, iskoristite lijepo i sunčano vrijeme, idealno za vožnju bicikla i boravak u prirodi.

  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17