U Kreševu biciklistička sezona traje 12 mjeseci

skijanje zimaZima ima svoje čari, netko je voli više netko manje. Kada su u pitanju zimski sportovi mnogi jedva dočekaju skijanje, turno skijanje, pješačenje po dubokom snijegu, ali ima i onih koji snježne staze iskorištavaju za, nećete vjerovati, biciklizam. Ovakve priče obično dolaze sa zapada, gledamo ih na nekom od stranih TV kanala, na YouTube-u i nerijetko ostanemo u nevjerici. Ovaj put priču donosimo iz Kreševa gdje na snježnom pokrivaču nije neobično vidjeti dvotočkaše.

  

U kasnu jesen biciklisti mahom pripremaju svoje bicikle za „zimski san“, ali ovi interesantni članovi BBK Kreševo samo nabace zimsku opremu i kako kažu avantura tek počinje.

Ovi biciklisti temperaturama i do -10 C voze i po nekoliko kilometara dnevno, a stalni su gosti i na planini Lopati i Planinarskom domu na 1324 mNv. Proteklog vikenda visina snijega prelazila je 100 cm na ovoj planini no ni to ih nije spriječilo.

Ova ekipa još je jedan dokaz da se i kod nas može uživati, voziti, zabavljati, a kako najavljuju već bi u narednim sezonama mogli bi očekivati biciklističke staze u Kreševu koje će biti otvorene 12 mjeseci u godini.

  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17