Sudjelujte u radionici "Kreativnost u turizmu"

64595Područje Hercegovine je izrazito bogato prirodnim resursima, kao i kulturno-povijesnim nasljeđem iz raznih perioda povijesti što joj uz zemljopisnu pozicioniranost i klimu daje na atraktivnosti za posjete.

Istina je da je u zadnje vrijeme, očigledan porast zanimanja turista, što u normalnim okolnostima treba rezultirati pozitivnim ekonomskim učincima na lokalnom i višem nivou.

Međutim, vlada generalno mišljenje da potencijali nisu dovoljno iskorišteni u turističke svrhe, kao i da nema strategijskog djelovanja zapošljavanja mlade populacije u sektoru turizma.


''Na tragu toga, došli smo do ideje da organiziramo jednu radionicu pod radnim naslovom "Kreativnost u turizmu", koja se tiče angažmana mlađih osoba u turizmu u cilju povećanja prihoda, bilo pojedinačno ili preko dostupnih organizacija na terenu'', navode organizatori radionice STK Blagaj-city, JICA Alumni BiH i OK Novi val.dsc01269 193750

Seminar će se održati u prostorijama Omladinskog kluba Novi Val.
 Predavači na seminaru su Melika Arifhodžić, predsjednica JICA Alumni BiH i konsultantica za razvoj eko turizma, Dunja Pejić, ekspertica za turizam, Jozo Bejić, iz Ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta FBiH i Mira Jović, menadžer projekta Eko Pliva.




Organizatori su pozvali sve zainteresirane da se pridruže njihovoj dvodnevnoj radionici i one koji žele dati svoj doprinos kroz dijeljenje iskustva sa sudionicima.

Broj sudionika je ograničen zato svoje prijavu šaljite najkasnije do četvrtka, 16. listopada 2014. do 17 sati. Za sudionike izvan Blagaja organizator navodi kako postoji mogućnost pokrivanja troškova prijevoza.

Vaše prijave dostavljajte na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17