15 razloga za vezu sa biciklistom

Bicikla-i-mladenci

Ako vas sladak tip pozove da provedete vikend na biciklu, ne ustručavajte se reći da.

Navesti ćemo vam 15 razloga za vezu sa biciklistom:  

1. Dvije riječi: biciklističke hlačice.                                                   

2. To je dokazano: Biciklisti su privlačni. Nedavno istraživanje je pokazalo da se biciklisti koji su se istaknuli na utrci Tour de France smatraju privlačnijima od ostalih sportaša - i da je top 10 biciklista 25posto privlačnije od onih koji ne spadaju u gornju listu". Možda je brzina novo bogatstvo?

3. Biciklisti su pametni. Prema nedavnom istraživanju Mindlab(link - themindlab.com), većina ljudi gledaju na bicikliste kao 13 posto inteligentnije osobe od prosječnih osoba.

4. Biciklisti su dobri. Prema istom istraživanju, na bicikliste se gleda kao 10 posto dobrotvornije osobe od ne-biciklista.

5. Vaš partner će biti sa vama duže neko vrijeme. Pro biciklisti žive, u prosjeku, više 6.3 godina od ne-biciklista. (Hm, dok god ih ne udari netko sa autom.)

6. Biciklisti su uvijek pri ruci. Nakon godina brušenja vještine kao održavati bicikl, vrlo je vjerovatno da će isto tako biti pri ruci za popravljati stvari po kući, štoviše.

siri ljubav-1

7. Zaljubljenici su u otvorni prostor. Ako vam je dosta izlazaka sa zatvorenim mačkama, pozovite na randes biciklistu. Povezati će te se s prirodom. A možda čak i počnete putovati malo više.

8. Biciklisti su predani - i ne prihvaćaju poraz. Nadamo se da se ovo odnosi i na uspjeh u vezi, čak što više.

9. Nisu lijenčine, koje se samo tove. Biciklisti su disciplinirani, često tako rigorozno, da će izdržati sve prepreke kako bi otišli na svoju vožnju.

10. Biciklisti stalno postavljaju ciljeve pred sebe. Ako želite nekoga tko razmišlja unaprijed, ne tražite dalje.

11. Biciklisti su puni doživljaja sa vožnji bliskih smrti koje su im se desile, što je ujedno i razlog zašto oni su također ovisnici o sigurnosti.

12.Možete početi voziti bicikl, što je i poželjno! Vaš partner će biti oduševljen što dijelite njegov/njezin entuzijazam prema sportu. Zapravo, cijela obitelj može zajedno krenuti u vožnju.

13. Biciklisti su manje podložni bolestima. Prema istraživanju koje je National Cycle Network provela u 2013 godini, biciklisti su uzimali duplo manji broj bolovanja na poslu za razliku od svojih kolega ne-biciklista.

14. Mislite da je vaš partner previše opsjednut sa otvorenom cestom i da graniči sa ludilom? On je smireniji nego što mislite. Istraživanja su pokazala da su jake vježbe kao što je biciklizam mogu pojačati koncentraciju i pamćenje, a smanjuju stres i tjeskobu.Bicikl je dobar za njegov mozak.

15. Volite planetu zemlju? Biciklisti su ekološki osvješteniji nego što mislite.

 

  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17