Clancy predvodi žiri 3fok-a

tim-clancy-the-symbols-of-sarajevo-are-the-kindness-hospitality-and-warmth-of-its-people-1397490035Organizatori Outdoor foto&film festivala 3fok objavili su i sastav ovogodišnjeg žirija. Nimalo lagan zadatak ne očekuje ovogodišnjeg predsjednika Tima Clancya koji će uz šest svojih kolega morati donijeti odluku o najboljem filmu i najboljim fotografijama u svim kategorijama.
Direktor festivala kaže kako su organizatori odabrali Tima zbog njegovog dugogodišnjeg iskustva te da je jedan od rijetku ljudi u Bosni i Hercegovini koji se i profesionalno i privatno bavi aktivnim boravkom u prirodi.
Tim Clancy je stručnjak za održivi razvoj, fokusiran na eko-turizam i okoliš. U regiju je došao na dobrovoljni humanitarni rad 1992. godine i od tada živi i radi na Balkanu, a novi dom je izgradio u Sarajevu. Tim je autor osam turističkih vodiča o regiji, uključujući prvi i jedini engleski vodič za Bosnu i Hercegovinu, kojeg je izdala britanska izdavačka kuća Bradt Travel Guides. Autor je dva gradska vodiča za Tiranu i Sarajevo, kao i vodiča za Crnu Goru, BiH i Srbiju u izdanju Thomas Cook Publishinga.
Uz predsjednika žirija ravnopravno stoji i ostalih šest članova iz raznih sfera života i struke pa ćemo sa ne strpljenjem očekivati tko će dobiti njihove simpatije.
 
U žiriju su se tako našli i Načelnik općine Kreševo g. Radoje Vidović, dugogodišnji program manager teatarskog Festivala MESS, počasni generalni konzul Republike San Marino, a od 2012. član programskog odjela AL JAZEERA Balkans - Sead Kreševljaković, prošlogodišnji pobjednik, snimatelj, fotograf i bivši TV voditelj Dalibor Sičanica, jedina dama u žiriju je poznata umjetnica Alma Telibečirević, tu se našao i najbolji svjetski pejsažni fotograf 2013. godine po izboru Sony World Photography Awards 2013. i osvajač prve nagrade “National Geographica” za najbolju fotografiju mjesta u 2012. godini Nenad Šaljić iz Splita najmlađi član žirija je kreševljak Davor Buljan,Predsjednik BBK Kreševo, fotograf i jedan od organizatora, on je i autor Android aplikacije 3fok preko koje će biti omogućeno glasanje publike.
  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17