Lock8 pametni sustav za ključanje bicikla

Lock8-On-bike

Lock8 pametni sustav za ključanje bicikla

Lock8 je novi sustav protiv krađe bicikla koji kombinira standardno zaključavanje, auto alarm, i razne GPS trikove James Bond stila.

Jedino što bi još mogao raditi je da razvali facu lopovu. ;) Lock8 se ugradi u vaš bicikl kod chainstaya i puni se prilikom vožnje bicikla, tj. kada pedalirate. Pomoću aplikacije na mobitelu sustav se otključava ili zaključava. Posudite bicikl vašem prijatelju, tako što ćete mu putem mobilne aplikacije dati odobrenje tj. otključati bicikl. U slučaju da se dira oko vašeg bicikla, na biciklu se aktivira alarm, a obavijest možete poslati i druge koji imaju Lock8 sustav. U slučaju da je vaš bicikl ipak otet, možete ga pratiti i locirati putem GPS sustava.

{youtube}HXhyb3Hg_fU{/youtube}

Lock8 sustav možete besplatno koristiti putem Bluetootha, ali za praćenje vašeg bicikla, potrebna vam je GPS veza. Tvrtka procjenjuje da će mjesečna cijena korištenja sustava biti oko 1,50€. Kabal (lanac) će biti dostupan u više verzija ili opcija u slučaju da želite duži ili jači. Težina je oko 450 grama, a ako Kickstarter kampanja bude uspješna, prva serija će biti u prodaji u svibnju iduće godine. Cijena mi je oko 69 eura, a svoj Lock8 sustav možete naručiti ovdje.

 

  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17