Kako na bolji način prezentirati ljepote Hrvatske

vrdoljakKako na bolji način prezentirati ljepote Hrvatske nego putem videa, ne onom kojim se svake godine sramoti HTZ, a na koje se troše deseci ako ne i stotine tisuća kuna, već o modernim i vrlo atraktivnim video uradcima kakve radi Marko Vrdoljak.

Naime, prošle godine objavili smo jedan Markov uradak “Lošinj - Island of Vitality” koji izgleda fenomenalno, a pisali smo i o odličnom videuTimelapse Zagreb, pa se tako može reći da pratimo Markov rad.

S druge strane, ako pogledate YouTube kanal HTZ-a, vidjet ćete kako se radi o uradcima koji su svi napravljeni na istu foru i pokazuju skoro iste kadrove kakve smo navikli viđati na razglednicama, internetskim stranicama, brošurama, itd. Zar je to vrhunac promocije predivne hrvatske prirode i obale? Zar stvarno ne možemo napraviti ništa bolje?

Naravno da možemo, samo što HTZ ima svoju politiku i radije će iskrcati hrpu love za nekoga tko će “sklepati” video od milijun puta viđenih kadrova, umjesto da zaposle ljude koji to rade 10 puta bolje, kvalitetnije i originalnije.

Sve u svemu, mislim da bi hrvatska turistička zajednica ozbiljno trebala razmisliti o tome da angažira Marka Vrdoljaka kako bi promovirali bisere naše divne države (pritom mislim na prirodu, da ne biste slučajno pomislili da mislim na “divan” život u lijepoj našoj).

{vimeo}90208651{/vimeo}

ZIMO.CO

  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17