Kupres: Brojni noviteti, ali nepromijenjene cijene skipassa

kupres 800x600Posjetitelje kupreškog skijališta na športsko-rekreacijskom centru Čajuša ove će godine dočekati brojni noviteti u vidu skijaško ugostiteljske ponude, dok promjene dosadašnjeg cjenika usluga nisu najavljivane od strane uprave. Radovi na pripremama omiljenog skijališta rekreativaca s područja Dalmacije i Hercegovine privedeni su kraju pa će tako sve zaljubljenike u skijanje i snowboard...

  

 Čajuša ove sezone dočekati s novim i proširenim ugostiteljskim objektom te s oko 300 metara novih zasnježenih staza. Tu je i proširen restoran unutar hotela Adria ski. 

No vijesti koja bi  posebno trebala usrećiti skijaše jest upravo dovršenje objekta Motel Tikvice (Tikvice - vrh planine Čajuše, nap.a.), kojega čine restoran/kafić od 230 četvornih metara restorana i 150 četvornih metara proširene terase te smještajni kapaciteti unutar objekta koji će biti uskoro dostupni. Nove staze zapravo pokrivaju područje postojećih staza, a novina se nalazi u tome što je za njihovo održavanje zaduženo pet novih skijaških topova za umjetni snijeg. Osim navedenog, važno je istaknuti kako je iz uprave centra najavljeno kako se cijene skijaških karata za sezonu 2012./2013. neće mijenjati.

U prilog optimističnim pripremama za početak skijaške sezone idu i dugoročne meteorološke prognoze koje predviđaju najveću količinu padalina u samoj "špici" sezone na Kupresu, odnosno u razdoblju božićnih, novogodišnjih i školskih praznika

Inače, ovi radovi nastavljaju se na prošlogodišnje u kojima je nanovo asfaltiran i osvijetljen 2 km dugačak pristupni put s magistralne ceste do skijališta, a osim radova na zimsko-skijaškoj ponudi, ŠRC "Čajuša" svoju ponudu planira dodatno ojačati i u ljetnim mjesecima kada se na Kupresu pripremaju sportske ekipe, posebice nogometne, za čije će se potrebe izgraditi još nekoliko terena.

skijanje.hr

  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17