JAHORINA - HOTEL DVA JAVORA

dva javora
U neposrednoj blizini žicara Ogorjelica I i Ogorjelica II, izmedu hotela "Bistrica", "Košuta" i "Jahorina" na nadmorskoj visini 1600 metara nalazi se novoizgradeni hotel "DVA JAVORA". Od Ogorjelice II udaljen je 50 metara i svojom lokacijom zaslužuje posebnu pažnju.
Hotel raspolaže sa 6 dvosobnih apartmana (max 24 ležaja + 12 pomocnih) i 18 soba (svaka sa po dva ležaja + pomocni), restoran sa otvorenim ognjištem, bife i kamin salu, saunu, prostorije za masažu, bilijar, stoni tennis i decije igrice, SKI RENTAL i vešeraj za pružanje usluga. Sve sobe imaju TV, centralno grejanje i direktnu telefonsku liniju.

Od olimpijade a naročito poslednjih nekoliko godina ova planina doživljava nagli progres u svim aspektima turističke ponude. Blizina aerodroma u Sarajevu obezbeđuje da Jahorina bude dostupna i gostima koji nisu sa naših prostora, kojih je sve više i koji redovno dolaze ponovo. U skladu sa novim trendovima naš hotel nudi maksimum za opuštanje i relaksaciju što je današnjem gostu primarno. Lokacijski (50 m. udaljeni od žičare) nudimo odličan pristup stazama za naše goste. Za goste koji dođu svojim prevozom obezbeđenje parking prostor pod stalnim nadzorom. Svi sadržaji koji gostu obezbeđuju luksuz su takođe u našoj ponudi.

Masaža, sauna, stoni tenis, bilijar, dečje igrice, room service, servis za pranje, otvorena ognjišta, SKI servis, SKI rental su deo iste.

Kontakt


HOTEL DVA JAVORA
JAHORINA

web stranica: www.hotel.dvajavora.com
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefon: + 387 57 270 481
Faks: + 387 57 270 480

  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17