POSJETILI SMO: Rostovo - Hotel i Etno selo BABIĆ

a3Već duži period među destinacijama koje vrijedi posjetiti je Rostovo. Kako je ovo jedan od najznačajnijih turističkih resursa u BiH, ali i cijeloj regiji naša ekipa odlučila se prepustiti Rostovu. Turistički kompleks smješten na 1160 metara nadmoske visine pruža sve što je potrbno za kvalitetan odmor te aktivan boravak u prirodi.

Ponuda turističkog naselja na Rostovu, hotela i etno sela Babić zaista je obilna. Sam natpis na ulazu u hotel, opravdano, krase četiri zvijezdice. Ljubazno osoblje, restoran, sobe najvažniji su dio svakog hotela u ovom slučaju ponuda je na zavidnoj razini. Interijer obiluje namještajem izrađenim od punog drveta što zrači dodatnu toplinu i ugodu boravka, a pogled koji seže od etno sela u prvom planu do vrhova Rostova pruža nam bijeg od svakodnevice i vreve gradske gužve.

Kada pored gore navedenog spomenemo još i wellness centar sa masažom, body line tretmanom, saunom i rimskim kupatilom, te usluge fiskalne terapije i fitnes centra mnogi bi pomislili da je ovdje kraj priče o jednom domaćem turističkom centru, ali ne. Nakon svega navedenog pravi ljubitelji prirode tek dolaze na svoje.

U zimskom periodu u blizini hotela smješteno je skijalište sa dva ski lifta kapaciteta 1500 skijaša na sat, sa svim popratnim sadržajima (školom skijanja, najmom opreme i ski barom) te mogućnošću noćnog skijanja. 

Kad je u pitanju ljetni period mendžment hotela osmislo je lepezu usluga pa su tako dostupne škole u prirodi, staze za biciklizam, planinarenje i moto cross te foto safari. Za sve navedene aktivnosti hotel nudi najam opreme, vodiče i stučnu pomoć, a po povratku sa aktivnosti ponovno vam je dostupan centar za relaksaciju. 

Bilo da vas zanima jednodnevni ili vikend posjet ili pak višednevni boravak na Rostovu ćete se zaista osjećati ugodno i ispunjeno. Prije odlaska svakako pogledajte i posebnu ponudu hotela koja se iz dana u dan nadopunjuje pa su trenutno tu team building, romantični odmor, obiteljski odmor, anti-stres vikend, lady vikend, odmor za umirovljenike, organizacija svadbe, kongresni turizam, sportske pripreme i lovni turizam.

Ekipa prepustise portala na Rostovu je iskoristila smještajne kapacitete hotela (u ponudi je i smještaj u Etno selu) te specijalitet kuhinje "Lovački odrezak" te na osnovu viđenog i doživljenog dajemo cjenu 9/10 u odnosu na domaću ponudu te 9/10 u odnosu na insostranu ponudu. Ocjenu 10/10 naš portal nije dodjelio niti jednom hotelu.

{myFlickr}feed=photoset,photoset_id=72157629782983466,displaymode=gallery{/myFlickr}

  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17