Reebok i Red Bull udružili su svoje snage u jednoj od najtežih utrka na svijetu

reebok redbullKako bi promijenili percepciju hodanja kao sporta i podigli svijest o šetnji kao uzbudljivom i učinkovitom obliku fitnessa, Reebok će u nadolazećoj kolekciji za 2013. lansirati novu liniju obuće i odjeće. Dizajnirana na način da bude funkcionalna, moderna ali i da savršeno pristaje svim fitness entuzijastima, odjeća iz ove nove kolekcije hodanje će pretvoriti u interesantan oblik vježbanja koji će pomoći ljudima da ostanu u formi.

Spektakularni sportski događaj Red Bull X-Alps 2013 održava se šestu godinu za redom a zanimljivost je ta da 30 vrhunskih sportaša mora hodati punih 900 kilometara bez prestanka od Salzburga preko Alpa pa sve do Monaca, a jedini vid odmora je mogućnost korištenja paraglidera u nekim etapama.

Njihov svaki korak praćen je pomoću specijalne tehnologije a preko službene internet stranice X-Alps gledaju ga milijuni diljem svijeta. Red Bull X-Alps jedna je od najtežih utrka na svijetu. Za svakog sportaša obuća je najvažniji dio opreme, a posebno na ovom natjecanju kada prolaze velike udaljenosti pa im obuća mora biti itekako udobna. Stoga je upravo Reebok idealno rješenje za sve!

  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17