Video: Uživajte u 3D timelapse prikazu Plitvičkih jezera

plitvicka jezera borje3dPRVE 3D timelapse fotografije ikad snimljene na Plitvičkim jezerima, implementirane su u promidžbeni kratki film Turističke zajednice Općine Plitvička jezera. (Ukoliko nemate 3D naočale pri ruci možete na playeru isključiti 3D opciju i pogledati video u 2D verziji).

Autor filma, Rade Jug, kao logičan nastavak rada na 3D-HD projektu “Suze Crne Kraljice Plitvičke”, čija su tema Plitvička jezera i njihov prirodni i povijesni fenomen, producirao je kratak film za promidžbene potrebe TZO Plitvička jezera. Nakon prošlogodišnje prezentacije prvih 3D-videografskih snimaka Plitvičkih jezera, na fotokoloniji ARS-Danubia, u Karancu u Baranji, nastale su i prve fotografske 3D timelapse scene Plitvičkih jezera, koje je Rade Jug snimao polovinom lipnja prošle godine, a potom i u kasno ljeto, jesen i početkom zime.

Koliko nam je poznato ovo je u Hrvatskoj prvi promidžbeni turistički kratki film snimljen u ovom formatu, a većinom je sadržan upravo od fotografija. Autor se ispričava na malo lošijoj kvaliteti, zbog neizbježne kompresije koju koristi YouTube te ističe da je ovo pionirski pothvat i to ne nisko, nego mikrobudžetne produkcije i stoga unaprijed zahvaljuje na razumijevanju zbog ponekih nedostataka i grešaka koje će u budućnosti nastojati otklanjati.

{youtube}kYIJYhJ5I1E{/youtube}

  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17