A zašto ne biste išli u hotel sa nula zvjezdica?

null.jpg

Iako bi se 99% turista instantno okrenulo i potražilo drugi hotel kada bi vidjeli da nema tople vode, ovaj hotel u Švicarskoj, Null Stern, itekako radi dobar biznis od toga.


Null Stern hotel, prvi i najvjerojatnije posljednji, hotel u Švicarskoj sa nula zvjezdica, trenutno uživa veliku slavu, unatoč lošim uvjetima koje ne bi poželjeli niti najgorem neprijatelju. Nalazi se u nekadašnjem bunkeru u Teufenu, i izgleda užasno, no svjedno se nalazi u top 100 hotela Europe. Naravno, iza toga stoje razlozi.

SlikaJedan od tih razloga je sigurno to da noćenje u 'sobi' bez prozora košta sedam eura. Drugi bi mogao biti to da je takav oblik odsjedanja nešto poput eksperimenta. Sobe se ne griju, a kako se nebi pothladili tokom zimskih dana, svatko dobi boce vode koje se stavljaju pod pokrivač. A ako ste dovoljno odvažni da se uputite tamo, par slušalica će vam svakako dobro doći da ne morate slušati glasnu ventilaciju.

SlikaKupaonica se dijeli sa svim ljudima u hotelu, a ako ste sretne ruke, imati ćete i toplu vodu. Naime, svakog jutra se održava svojevrsna lutrija čija je glavna nagrada, ili jackpot, topla voda. Unatoč svemu tome, hotel nije nikada prazan, za razliku od nekih njegovih lijepših 'susjeda' čije sobe ne koštaju manje od 300 eura po noćenju.

Pa, što kažete na jedno jeftino odsjedanje u Švicarskoj?

  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17