Gdje su najbistrije vode svijeta?

najbistijevodePogledajte fotografije ljetovališta sa najbistrijom vodom na svijetu po izboru Matadora, web-stranice o putovanjima. Imat ćete priliku da vidite slike nekih od najbistrijih voda na svijetu, toliko privlačnih da biste odmah poželjeli da uronite i istražujete morske dubine.

Linapakan je jedno od onih otoka koje turisti rijetko posjećuju, pošto nije osiguran redovan prijevoz trajektom ili zrakoplov. Maldivi ili Maldivsko otočje (službeno Republika Maldivi) je otočna država u Indijskom oceanu koja se sastoji od grupe atola koja se prostire južno od indijskih Lakadiva, između otoka Minikoj i arhipelaga Čagos i oko 700 kilometara jugozapadno od Šri Lanke u Lakadivskom moru Indijskog oceana.

Dvadeset šest maldivskih atola pokriva teritorij na kojem se nalazi 1126 otočića, od kojih je dvije stotine otoka naseljeno. Postoji oko 365 malih otoka koja čine arhipelag poznat kao Kuna Jala ili San Blas otoci. Odlikuju ih prekrasne pješčane plaže "ispolirane" jakim suncem, plantaže kokosa i palme.

Većina otoka su netaknuta priroda i ovo je idelano mjesto da zaboravite na svijet iz kojeg ste došli. Cayo Coco ili Coco Key je otok u središnjoj Kubi, poznato po svojoj luksuznoj i "all-inclusive" usluzi. Kala Makareleta (The Cala Macarelleta) nalazi se u neposrednoj blizini Kala Makarela na jugu otoka. Ova rajska plaža je jedna od najljepših u Menorki, a do nje se stiže ili pješice ili morem.

cayacoco maldivi otoklinapakan CalaMacarelleta

  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17