Memorijalni skup Glavno da se klajmba 2015

gdsk2015_900_700_withoutgrow.jpg

I ove godine ćemo se družiti pod Biokovom. Već tradicionalno okupljanje održat će se od petka, 9. listopada, do nedjelje, 11. listopada. Službeni početak druženja je u petak, no dobrodošli su svi koji već u četvrtak žele pod prstima osjetiti kvalitetnu biokovsku stijenu! U petak i subotu navečer možete očekivati zanimljiva predavanja i, kao i uvijek, lijepo druženje uz odličnu "spizu".

I ove godine bit ćemo smješteni kod Brela, pet minuta od mjesta ali i od prvih smjerova. Općina Brela ponudila nam je mjesta za postavljanje šatora na nekoliko livadica i širokom šumskom putu. Preporučamo malo deblji karimat! Osigurani su sanitarni čvor i pitka voda, a predavanja će se održati u dvorani u mjestu.

Ove godine možete poslušati predavanja Borislava Aleraja- Akca, legendarnog Velebitaša i alpinista staroga kova, te dvojice mladih, nadarenih i ambicioznih penjača iz okolice Varaždina, Ivana Viteza i Maria Musulina, koji će vam ispričati ponešto o svojim doživljajima iz Norveške, Kanade, Dolomita ali i sa Svjetskog kupa u lednom penjanju. Sigurno nećete požaliti odete li poslušati ova predavanja!

Za dizajn majica pobrinut će se, kao i uvijek, zagrebački alpinist i umjetnik Perica Matijević.

Topla i ukusna večera služit će se također kod dvorane u petak i subotu navečer. Molimo vas da ponesete svoj pribor i posudice.

Kao i prijašnjih godina, dnevni red memorijala je preko dana penjanje i planinarenje, a navečer predavanja, druženje, zajednička večera i nezaboravni tulum(i) pod zvijezdama.

Prijave dolazaka odradit ćemo u kampu prilikom prodaje majica.

Za dodatne informacije obratite se na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vidimo se!

Preuzeto sa plsavet.hr

(Fotografije: Milan Bulatović)

  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17