Valentinovo na skijanju

189 Ski CoupleLJUBAV NA SNIJEGU - IMA I PREVIŠE
Ovaj dan, ali i vikend koji je pred nama bit će obilježen sa mnogo ljubavi, jer danas je Valentinovo - dan zaljubljenih, a mi predlažemo da ga provedete na snijegu kojeg na svim skijalištima u Hrvatskoj, Sirbiji i Bosni i Hercegovini ima u znatnim količinama.

Hrvatska prekrivena snijegom

Crvena boja ljubavi dobro će se prilagoditi bijeloj boji snježnog pokrivača kojeg na Bjelolasici ponegdje ima i više od jednog metra, Na ovom skijalištu tijekom vikenda bit će dobre zabave koju pripremaju u brojnim objektima u olimpijskom centru. Snijega ima dovoljno za posjetitelje Sljemena, a na nedostatak snijega ne mogu se potužiti niti na Platku. Mrkopalj, Delnice, Plitvice, Mukinje, Velebno, Krasno i ostala skijališta u Lici i Gorskom kotaru također su omotana bijelim pokrivačem, a zanimljiva priroda tog kraja obojana bijelom bojom garantira vam romantičan vikend.

Romantika na šestosjedu

Romantike će ovih dana biti i na Rostovu gdje su uz stazu, pripremili i druga događanja za brojne goste koji su im najavili dolazak. Bit će tu i dobre hrane, a bit će je i na Brusnici.

Olimpijski centar Jahorina bilježi visinu snijega od 200 cm i odlično vrijeme te je i kod njih je najavljen veći broj gostiju. Na ovom skijalištu protklog vikenda izvan funkcije je bio samo dvosjed poljice, a prema neslužbenim informacijama tako će biti i ovih dana te slijedećeg vikenda.

I drugi olimpijski centar, onaj na Bjelašnici ima više nego dosta snijega, a visina mu iznosi 240 cm u Babinom dolu. I na Malom i Velikom polju na Igmanu, gdje je snježni pokrivač visok preko 200cm u funkciji su liftovi.

Destinacije većine Dalmatinaca

Na Dalmatincima najbližim skijalištima, kupreškoj Čajuši i onom na Stožeru visine snijega su od 120 do 180 cm, a snijeg pada i dalje. Nadležni na ovim skijalištima obavijestili su nas da se staze redovno uređuju i da ne bi trebalo biti većih problema za ugodan vikend.

Dio skijaša iz Dalmacije i ovaj će vikend provesti na Vlašiću gdje je snijega oko 110 cm na početnoj stanici lifta.

Vrijeme i putovi

Prema različitim prognostičkim kartama, ovaj vikend obilježit će uglavnom vedro vrijeme bez snježnih padalina, ali i mjestimičnom maglom, a sunčanih razdoblja biti će na većini skijališta.

Temperature će se kretati od -9 pa do +5, a vjetar koji bi, prema prognostičarima trebao puhati, slabijeg je intenziteta.

Za sve zaljubljene, no i one koji se samo tako osjećaju, romantika na planini može biti pravi doživljaj, a ako je tu uključeno i skijanje - Valentinovo može početi. Nek Vam je sretno, a kao niste zaljubljeni požurite na skijalište možda vas gore čeka vaša ljubav.

  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17