Weekend Bike Festival

 

DSC 6196S3-2x1aid365 16549

Prvi Weekend Bike Festival održati će se od 5. do 7. rujna 2014. godine u jednoj od najboljih kontinentalnih destinacija u Hrvatskoj – Toplicama Sveti Martin.

Cijelo Međimurje, pa tako i Toplice Sveti Martin, nositelji licence Adria Bike Hotel, okreću se filozofiji zdravog življenja te sportu i rekreaciji kao načinu života.

DSC 6196S3-2x1aid365 6546

Weekend Bike Festival je tek prvi korak u promoviranju biciklizma kao najsvjetlije točke turizma regije.

Weekend Bike Festival ugostiti će stoga brojna imena sa biciklističke, ali i sportske scene. Bogati program i sadržaj namijenjen je i prilagođen kako profesionalnim, tako i rekreativnim biciklistima iz cijele Hrvatske i regije.

Iz programa samo za čitatelje Biker.hr portala izdvojamo Bike Expo, utrku “Šampion brega”, bogati večernji program ali i vođene ture po Međimurju u pratnji profesionalnih vozača ProToura kao i brojne druge zanimljivosti.

DSC 6196S3-2x1aid365 6571

U sklopu Weekend Bike Festivala tako ćete se u subotu 6. i nedjelju 7. rujna moći provozati sa poznatim hrvatskim biciklistima. Vladimir Miholjević, Matija Kvasina, Kristijana Đurasek, Mia Radotić i Roberto Setnik vas očekuju na stazama različitih konfiguracija i dužina!

 DSC 6196S3-2x1aid365 33546

Sve one koji žele samo pogledati bicikle i opremu također će doći na svoje obzirom će BIke EXPO biti organiziran na više od 1000 metara kvadratnih sa gotovo svim svjetskim brandovima koji se mogu pronaći na našem tržištu!

Detaljan raspored događanja kao i sve dodatne informacije možete saznati na odličnoj web stranici organizatora: www.weekendbikefestival.com

DSC 6196S3-2x1aid365 1

Obzirom smo proteklih dana ušli u iznimno vrijednu investiciju i kupnju najkvalitenijeg prognostičkog sustava koji razvijamo u suradnji sa Sjevernom Korejom možemo vas informirati kako će vremenska prognoza za nadolazeći vikend biti idealna! :)

Stoga ne postoji razlog da propustite posjetiti Sveti Martin na Muri i prvi u nizu Weekend Bike Festival!

Vidimo se tamo!

Photo: Spa & Sport Resort Sveti Martin

(biker.hr)

  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17