Zagreb International 2014: međunarodni turnir u bike polu sa čak 18 timova

bikepoloZG

Klub Bike Polo Zagreb poziva vas 17. i 18. svibnja na adrenalinski vikend – na drugo izdanje međunarodnog turnira u polu na biciklima

Organizatori su ponovili prošlogodišnji uspjeh pa je i ove godine interes i broj prijava bio veći od maksimalnog broja timova (18) koji mogu pristupiti turniru. Posjetitelje očekuju neizvjesni dvoboji na dva kotača, uzbudljive vožnje i trikovi te odlična atmosfera među timovima koji stižu iz nekoliko zemalja Europe.

Veliki interes posjetitelja te pozitivne reakcije gostujućih timova, koji su i sami organizatori brojnih bike polo događanja, bile su poticaj da se Zagreb International organizira i ove godine s ciljem da se, kao tradicionalno godišnje događanje, uvrsti u kalendar sportskih i urbanih događanja u Zagrebu. Ujedno, proljetni termin turnira Zagreb International, organizatori  žele uvrstiti kao stalan termin u kalendaru Lige bike pola.

bp2014a-460x306

Zagreb International 2014 ugošćuje 18 timova, igrača koji su svi proputovali Europom i šire u potrazi za bike polo izazovima, a koji dolaze iz sve redom jakih europskih bike polo zemalja, Austrije, Češke, Engleske, Italije, Mađarske, Poljske, Slovenije i Hrvatske.

Prvog dana Turnira, u subotu, utakmice traju od 10 do 20 sati, a nedjelja je rezervirana za finalne obračune s trajanjem od 10 do 17 sati. Polo turnir održava se kao i prošle godine na in-line hokej terenu „Kuna“, pokraj klizališta na zagrebačkom Velesajmu, ulica Joszefa Antalla BB.

Pravila bike-pola pogledajte ovdje, Dodatne informacije o turniru možete dobiti na FB eventu.

bikemydady.com

  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17