Test the Best 2014. - Bosna i Hercegovina

Spec

Nakon Hrvatske, red je došao i na Bosnu i Hercegovinu. Ciklocentar i ove godine organizira i poziva Vas na "Test the Best - Specialized Demo Days 2014." koji će se održati od 09.05. do 11.05.2014 godine.

No, novost je da se ove godine Test the Best po prvi put održava i u Hercegovini, točnije u Mostaru, na lokalitetu Goranci.

CikloCentar organizira testne vožnje vrhunskih brdskih i cestovnih bicikala Specialized.Vozit će se u petak, subotu i nedjelju, 09. 10. i 11. 05. 2014. godine. Mostar će biti domaćin 09.05. gdje će se testne vožnje održati na lokalitetu Goranci, dok će se vožnje u Sarajevu održavati u subotu 10.05. i nedelju 11.05.2014. kod PD Napredak, na Trebeviću.

Ove godine od brdskih modela isprobajte Epic, Camber, Stumpjumper FSR i Stumpjumper HT, žene mogu isprobati Rumor, a od cestovnih dostupni za test će biti Roubaix i Venge.

Napomena: testne vožnje su besplatne. Vozi se samo po unaprijed utvrđenim terminima i uz prethodnu rezervaciju. Maloljetni samo uz pismenu saglasnost roditelja. Molimo da ponesete svoje kacige, pedale i biciklističke patike ukoliko imate. 

Rezervacije uz popunjene prijavne obrasce, koje možete dobiti na prodajnim mjestima Ciklo Centra na Ilidži, Sarajevu i Mostaru. 

  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17